Go ahead – take it!

När jag gick av mitt nattpass imorse så fick jag en alldeles lagom otäck överraskning… Sade hej då till David, lufsade nerför trapporna och gick ut. Jag hade inte sovit särskilt bra – och i inte mer än tre timmar dessutom – så jag var mer än lovligt trött, det hade precis börjat duggregna lite lätt och jag såg absolut inte fram emot att behöva cykla hem…

Men man ska uppenbarligen vara rädd för vad man önskar sig, för cykeln, min älskade 7-växlars Mustang City Avenue som tjänat mig troget i ganska precis tre år, var borta!

Jag gick några varv på cykelparkeringen, utan direkt entusiasm närandes hoppet om att någon kanske bara flyttat på min cykel… Men nej, varför skulle jag ha SÅN tur!

Mustangen
In memoriam!

Har spenderat morgonen (efter att ha tagit bussen hem) med att polisanmäla samt försäkringsbolagsanmäla – allt via internet, underbart!

Det enda jag inte kan göra via internet är att köpa en ny cykel – vilket måste göras så snart som möjligt, den är ju liksom mitt huvudsakliga transportmedel under sommarhalvåret…

FAN!!! Det slog mig just att även om jag visserligen hade min cykelkorg i handen när jag klev ut från jobbet, så sitter korghelvetets SPECIALFÄSTE på styret…på cykeln…som, likt Mulder och Scullys sanning, är någonstans därute. SKIT OCKSÅ!!!!


You said it!!!

Advertisements

3 thoughts on “Go ahead – take it!

  1. That shit ain’t right. Det känns som om vi bor i cykelstöldernas stad men det gör knappast att det känns bättre då någon snor ens wheels. En gång fick jag en icke-fungerande (man trampade men det hände inget alls) men låst cykel stulen utanför huset, och det stod på gården och syntes inte ens från vägen…

  2. Det där med mitt och ditt är svårt, speciellt i cykelstäder. Hoppas det inte blir en alltför dyr historia för dig.

  3. ps. Världens billigaste (ok kanske inte) och fulaste 21 växlade finns annars på Biltema (jojo) och har iaf hittills hållt 4 år här, offroad i skogen. Och har inte blivit stulen i denna slödderstad- så kanske kan en sådan duga annars t&r jobbet om du inte hittar något annat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.