Platsannons: Idolpublik!

REF. NR. 305 47 48 - 9A

tv4_logga Idol_logga

PUBLIK SÖKES!

 TV4 söker publik till främre raderna (längs “catwalken”) under fredagsfinalerna av Idol 2009!
Vi vänder oss främst till emotionellt störda flickor i tidiga tonåren, med ett starkt behov av bekräftelse och gärna utan personliga skrupler eller betänkligheter kring vad de är beredda att göra för att synas lite extra i tv.

 Givetvis måste de vi söker se bra ut (= inga fulisar), men inte på ett ouppnåeligt sätt – utan snarare på ett lite misslyckat, truligt jag-skär-mig-i-armen-för-att-få-uppmärksamhet sätt.
Vet du med dig att du under uppväxten yttrat frasen “om jag inte får som jag vill ska jag hålla andan tills jag blir blå” så är du den vi söker!

 Vi vill gärna poängtera att vi är ute efter flickor som ger sken av fanatism, men som inte på fullt allvar skulle få för sig att koka en kanin bara för att saker och ting inte går exakt som de tänkt sig.
Däremot ser vi helst att det på den sökandes kroppsspråk tydligt ska gå att uttolka att hon inget hellre vill än att suga av en 19-årig pizzabagare från Flen – bara för att han står på scenen och sjunger covers i reklamfinansierad tv.

(TV4 garanterar ej möjlighet till oralsex med de tävlande i Idol 2009)

 Av juridiska skäl bör sökande till dessa platser vara 15 år eller äldre (18+ bör dock icke göra sig besvär), men vi ser gärna att ni ser ut som- och beter er som 13.

Anställningsform: Tillfällig/tidsbegränsad.
Anställning är limiterad till en enda fredagsfinal per sökande, så är ni en av de lyckligt utvalda se till att synas! (= skrik, gråt, uppträd som ett mentalstört nervvrak).

Lön: Provisionsbaserad/annan form.
Löneutbetalning sker i form av prestationsbaserad tv-tid, med eventuell bonusutbetalning i form av verbal uppmärksamhet från programledaren för Idol 2009, tv-personligheten Peter Jihde.

Skicka ansökan, med personligt brev, till epostadressen på www.tv4.se/idol
(Ansökningar via SMS godkännes ej!)

OBS! Alla ansökningar som inte innehåller minst ett helkroppsfoto kastas direkt i papperskorgen!

Advertisements

2 thoughts on “Platsannons: Idolpublik!

  1. Jag brukar försöka undvika den här typen av program men har sett fyra(?) avsnitt i år på jobbet med andra som absolut vill kolla. Men nu senast började mina öron att gråta då den bortglömde Hanson-brodern skulle leka Chris Cornell…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s