Påskmat!

Med hänvisning till tidigare blogg om skärtorsdagens besök på restaurang Tapas…

Detta är vad vi beställde, och broderligt & systerligt delade på:

Till maten:
 2 flaskor Pater Sangiovese di Toscana (rött vin)
 2 glas Free (alkoholfritt vitt vin)

Mat:
 Kvällens bröd med dipp (fetaostcreme och tomatpesto)
 Mammuth & kalamataoliver citrus/chili
 Frästa champinjoner med vitlök
 Grillad aubergine med getost
 Heta paprikor fyllda med fetaost
 Kronärtskocka med parmesan & pinjenötter
 Rödbetor med getost och valnötter
 Canneloni fylld med blåmögelost, broccoli & tomatsås
 Rökiga räkor med saffranaioli
 Gratinerade gröna musslor med vitlök och vitt bröd
 Antipasto (blandade chorizos & spansk skinka)
 Chorizo chistorra med vitt bröd
 Grillad Black Angus biff med vitlök & kalamataoliver
 Lammvårrulle med timjanyoghurt
 Tortilla Española ruccola
 Tortilla Española jamon serrano
 Honungsmarinerad getost
 Hillsand blåmögelost med hjortronmarmelad

Efter maten:
 Whiskey & kaffe (Fredrik)
 Chokladganash med blåbär och vaniljglass (Inger)
 Agathon Sachs kaffedrink* (Micke)

Om det var gott…?
DUM FRÅGA!

* * * * *

 -Tack för bilderna, sys!

*) Agaton Sachs = cointreau, kahlúa, kaffe och grädde.

2 thoughts on “Påskmat!

  1. Mmmmmmm…….det vattnas i munnen när jag läser om allt vi åt/drack och minns hur gott det var:)

    Kramis!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s