TV-blogg, 21april – 2maj

Det är, som många säkert insett, påsk nu till helgen – vilket inte bara innebär att lösviktsgodiset är sjukt billigt på den lokala ICA-butiken, det innebär även att TV-kanalerna får hjärnfel och försöker locka alla chokladäggsdästa soffsittare med allehanda filmer.
Följden av detta blir att denna tv-blogg inte kommer inehålla några som helst bilder, och sparsamt med text – det här kommer helt enkelt ta för lång tid annars!

 -Alla filmtitlar är dock länkade till mer info.

Klicka för att läsa mer.

21 april, torsdag, Skärtorsdag
(dagen då allt verkar börja 21.00)

TV4, 21.00
Die Hard 4.0
 Regissören Len ‘Underworld’ Wiseman fick ta mycket skit för sin barntillåtna sektion i Die Hard-mytologin. Tydligen så är en “fuck”-lös John McClain (Bruce Willis) det som får amerikanska fanboys att se rött… Löjligt, säger jag, och roas kungligt av denna – som alltid överdrivna – actionhistoria, med få andningspunkter och riktigt schyssta stunts! Den utomamerikanska titeln ovan är dessutom betydligt bättre än den amerikanska originaltiteln; ‘Live Free or Die Hard’.

TV6, 21.00
Hancock
 Manuset färdades hela varvet runt i Hollywood i många många år, och var i händerna på ett antal regissörer, tills Peter ‘Friday Night Lights’ Berg fick chansen, och satte Will Smith i titelrollen som den sluskigaste superhjälte Marvel aldrig uppfunnit.
Förhoppningsvis är detta “bara” originalversionen, och inte den förlängda dvd-versionen, eftersom de få extrascenerna inte innehåller något av värde, och en av dem – den som rimmar bra ihop med titeln på originalmanuset ‘Tonight He Comes’ – till och med är ganska äcklig (beroende på hur bra fantasi man har).

TV4+, 21.00
Göta Kanal eller Vem drog ur proppen?
 En av de där klassiska svenska komedierna som är svåra att INTE gilla. Ett båtrace från Stockholm till Göteborg, genom Göta Kanal. Måhända ett tunnt upplägg för att få race’t av stapeln, men who cares! Här får man ju  för bövelen Janne ‘Loffe’ Karlsson, Kim Anderzon, Stig Ossian Ericson, Yvonne Lombard, Nils Eklund, Stig Engström, Magnus Härenstam, Rolv Wesenlund, Georg Rydeberg, Peter Harryson, Svante Grundberg, Lars Amble, Kent Andersson, Ulf Brunnberg, Anna-Lotta Larsson, Sune Mangs, Mona Seilitz och en suverän Per Oscarson!

Kanal 9, 21.00
The Prestige
 Spännande och intressant, med bra skådisar (Christian Bale, Hugh Jackman, Michael Caine, Scarlett Johansson) i en historia som är full av twistar och ögonbrynshöjande moment. Men vad annat kan man förvänta sig av en film regisserad av Christopher ‘Memento/The Dark Knight/Inception’ Nolan.

¤

22 april, fredag, Långfredag

TV4, 16.50
Herbie – Fully loaded
 VARNING! Denna monstrositet är från 2005, och här har den charmiga lilla racer-bubblan med nummer 53 förvandlats till en datoranimerad, glättig leksak, komplett med leende frontparti och surande lyktor. Rykten florerade att Disney digitalt även krympt huvudrollsinnehaverskans (Lindsey Lohan) tuttar, eftersom de var för utmanande, även under kläderna… Men de skulle ha kunnat vara fullt synliga, klädda i röd spets – filmen hade fortfarande inte varit något att slösa tid på.

Kanal5, 17.25
Madagascar
 Fyra bortskämda djur från New York Zoo hamnar genom osannolika omständigheter på en tropisk ö utanför Afrikas kust. De fyra huvudkaraktärerna får se sig slagna på fingrarna av nästan alla andra bifigurer i filmen. Inte minst de fyra  militanta psykopatpingvinerna. Dreamworks underhåller på en betydligt högre nivå än sin tidigare ‘Shark Tale’ – men är fortfarande långt ifrån sin största succé; ‘Shrek’.
 -Viss varning utfärdas för att den KAN komma att visas med svenskt tal.

TV3, 19.00
Harry Potter and The Goblet of Fire
 Lite idiotiskt att visa en lösryckt del i en sammanhållen serie, men Harry Potter-filmerna är alltid sevärda. Denna del kan kanske till och med locka Twilight-fans, eftersom karaktären Cederic Diggory spelas av Team Edwards frontfigur.
Har ni inte sett denna, eller de övriga delarna i serien, så passa på nu – eftersom den sista delen, som kommer i juli, tveklöst blir årets biohändelse.

TV6, 19.00
King Kong
 Peter Jacksons bäbis, en film han velat göra i många, många år! Trist nog så känns det lite som att han i denna drabbats av George Lucas-syndromet, där han agerar totalitär filmskapare av en film där pengar inte längre är något hinder. Om han kan tänka fram det så kan han göra det – vilket sällan leder till något lyckat resultat. Medförfattarna Fran Walsh och Philippa Boyens säger ogenerat att de lämnar actionscenerna åt Peter Jackson medan han lämnar de mer subtila karaktärsutvecklande scenerna åt dem, och det är talande att filmen skulle tjäna stort på att kapa mängder av Jackson-action från sin enorma speltid (180 minuter), till förmån för Walsh och Boyens lugnare, känslofyllda scener.

Kanal5, 20.00
Indiana Jones and Last Cruisade
 Världens mesta äventyrshjälte får en uppdatering, i form av Sean Connery! Många gånger sämre än originalet, ‘Raiders of The Lost Arc’, men sevärd just tack vare Connery och vissa intressanta actionsekvenser.
Det borde ha tagit slut här…

TV8, 21.00
Michael
 Nora ‘Sleepless In Seattle’ Ephron regisserar en överviktig John Travolta som en sluskig ängel, komplett med säckiga boxershorts, cigarettstump i mungipan samt ett enormt vingpar under kläderna. Betydligt mer underhållande än det låter!

TV4, 22.15
The Bone Collector
 Film baserad på Jeffrey Deavers extremt spännande bok med samma namn, i vilken den förlamade kriminologen Lincoln Rhyme löser brott med hjälp av ett skarpt sinne och en sexig polisassistent… Älskade boken, gillade filmen. Dess enda svaga punkt – och detta är bara min egen personliga åsikt – är att Denzel Washington är helt fel i huvudrollen!

TV6, 22.45
Lethal Weapon 2
 Hur gör man en bra del två av en succéfylld del ett? -Har ingen aning! Men Richard Donner (regi) och Shane Black (manus) testade med att göra några små tillägg (i form av Joe Pesci och en lättsammare ton) till sitt original – och det funkar!
 Omigen; det borde ha tagit slut här…

Kanal9, 23.00
Three Kings
 George Clooney, Mark Wahlberg och Ice Cube i en krigsfilm som utspelar sig under Gulfkriget. Action och drama om vartannat, med ett fängslande bildspråk som faller någonstans mellan ‘The Hurt Locker’ och ‘C.S.I. Las Vegas’. Sevärd!

TV3, 23.55
Twelve Monkeys
 Spejsade Terry Gilliams sinne för estetik kombinerat med en dystopisk framtid, en deprimerande nutid och ett ytterst trassligt förhållande dem emellan. Bruce Willis är själva kärnan kring vilken filmen byggs och Gilliams scenerier fängslar, men det är Brad Pitts mentalpatient Jeffrey Goines som gör att man hänger kvar.

Kanal 5, 02.30
Cobra
 En typisk 80-talsaction, med en fåordig, våldsam hjältetyp jagandes en uschlig skurktyp. Finns inte många klichéer som undvikits här, men det är lite av den kompromisslösa charmen som gör den så pass underhållande – alla torftiga repliker till trots.
Annars intressant mycket för att det är denna film Warner lät Stallone göra som ersättning, efter att ha varit tvungna att meddela honom att de gjort ett misstag då de gav honom huvudrollen i ‘Beverly Hills Cop’.

TV3, 02.40
The Last Temptation of Christ
 Där Mel Gibsons ‘Passion of The Christ’ känns som en våldsam fanatikers version av Jesus sista timmar är Martin Scorseses ‘The Last Temptation of Christ’ (baserad på Kazantzakiz bok med samma namn, snarare än bibeltext) en mer rimlig tolkning av The Man och hans kamp mot de frestelser som lockar människor varje dag, samt hans gradvisa, nästan motvilliga, accepterande av vem han är och vad han är ämnad att göra.
 -Typiskt påsktema i intressant tappning, trist bara att den visas mitt i jävla natten!

¤

23 april, lördag, Påskafton

Kanal5, 12.00
Miss Potter
 Myspysig förmiddagsfilm med en perfekt castad Renée Zellweger som en av de mest bästsäljande barnboksförfattarna någonsin, Beatrix Potter, och hennes kamp för att bli en respekterad, självständig författarinna i en mansdominerad värld.

TV6, 14.20
Romancing The Stone
The Jewel of The Nile
 Sexan kör en DOUBLE FEATURE med Michael Douglas, Kathleen Turners och Danny DeVitos två äventyrskomedier! Knappast några som förändrat världshistorien, eller ens gjorde en buckla i sina närmaste konkurrenter (Indiana Jones-filmerna). Men de är tillräckligt underhållande för att kännas värda av ens dyrbara tid.

Kanal5, 18.20
Madagascar 2
 VARNING! Även om alla karaktärerna från den första filmen fortfarande finns kvar, och en hel del har adderats, så funkar det inte! De osannolika förhållandena som originalet byggde på kunde man lätt bortse ifrån, eftersom resten av historien var så pass underhållande. Men här har man inte bara tagit det för långt, man har dragit ut den lilla handling som finns till tre gånger den längd den borde räcka till – och hoppas att repetition av skämten ska räcka. …Och det gör det inte!

Kanal5, 20.00
Indiana Jones and The Kingdom of The Crystal Skull
 VARNING! En alldeles för gammal Harrison Ford överlever diverse datoranimerade faror, så som atombombsexplosioner, köttätande myror, avgrundsraviner och virvelvindar orsakade av rymdskepp… Måhända underhållande på sina ställen, men som en del i en serie kan man inte låta bli att jämföra med tidigare delar – och det är när man gör det som man börjar undra exakt när och var det här lät som en bra idé.

TV6, 21.00
Superman Returns
 Bryan ‘The Usual Suspects’ Singers bidrag till Superman-mytologin blev långtifrån allmänt accepterad, i synnerhet inte bland seriefansen (Kevin Smith kallade den till exempel för en “snore-fest”). Men jag tycker att man ska ge den en ordentlig chans – för den är BRA!

TV4, 21.30
Juno
 Tonårsliv och tonårsgraviditet – i ett nötsskal, regisserad av Jason ‘Up in the air’ Reitman (son till Ivan ‘Ghostbusters’ Reitman) och med en fantastisk Ellen Page i huvudrollen. Lågmält och sparsmakat kombinerat med snabbkäftat och kaxigt.
Vinnare av 52 olika priser världen över.

TV3, 23.45
3000 Miles to Graceland
 De flesta karaktäriserar denna som Skräp – och de har rätt! Men det är Underhållande Skräp – och vad bättre är; Underhållande Skräp med en nära nog osannolik rollbesättning! Eller vad sägs om Kevin Costner, Kurt Russell, Courteney Cox, Christian Slater, Kevin Pollak, David Arquette och Jon Lovitz.

TV6, 00.05
The Fugitive
 En tät, fartfylld och spännande historia, med Harrison Ford som den oskyldigt anklagade, flyende kirurgen Richard Kimble, jagad av mästersnoken Samuel Gerard (Tommy Lee Jones i toppform)!
 -Inte många döda sekunder att hämta andan på.

¤

24 april, söndag, Påskdagen

TV4+, 21.00
Night at the Museum
 Oväntat underhållande, om nytillsatta nattvakten på New Yorks naturhistoriska museum som upptäcker att på nätterna är saker och ting på museet inte så tyst och stilla som man skulle kunna tro. Ett antal schyssta biroller (av bland annat Robin Williams, Steve Coogan och Owen Wilson) actionfyllt, roligt och lagom sockersött = godkänd!

TV4, 22.15
Jägarna
 En av de största succéerna på svenska biografer (åtminstone fram till Millennium-filmerna), och det är lätt att förstå varför. Den är spännande, välspelad och otäck – trots den bisarra distansen den håller till alla former av känslomässigt engagemang. Lennart Jähkel är i synnerhet bra!
Att filmen framställer folk från norra sverige som vapenviftande, mordlystna, rasistiska alkoholister är en av dess definitiva brister – men den blir inte mindre spännande för det.

TV3, 00.30
Hostel 2
 VARNING! Eli Roth bestämde sig för att hänga på i kölvattnet av Saw-filmernas tortyrfilmsvåg, och skapade ‘Hostel’ – en unken liten film om ett par amerikanska backpackers som fångas och torteras i ett östeuropeiskt land, men först efter att under en halvtimmes speltid ha befunnit sig i Amsterdam och utforskat dess hor-kvarter… Det här är den unkna lilla filmens uppföljare – och den är knappast varken bättre eller annorlunda. Så, om erat intresse väcks av nakna tuttar och våld, varsågoda, knock yourself out!
Oförklarigt nog är en tredje film på g.

¤

25 april, måndag, Annandag Påsk

TV4, 16.45
Grease
 Musikalfilmen framför andra! Måhända en romantiserad syn på 50/60-talet, och definitivt en skum kvinnosyn – i synnerhet när man kommer fram till slutklämmen. Men det spelar ingen roll, den är som ett enda långt, färgglatt lyckopiller!

TV4+, 17.15
Erin Brockovich
 Steven ‘Oceans 11/12/13’ Soderberg-regisserade true story-filmen om en arbetslös, ensamstående mamma som får jobb som assistent på en advokatbyrå – och nästan helt på egen hand sänker en av USA’s största energibolag.
Det är en engagerande historia, som tragiskt nog verkar mer än rimlig, med en Julia Roberts man helt enkelt inte kan slita blicken ifrån!

Kanal9, 21.00
Batman Begins
 Borta är de färgglada kostymerna, de putslustiga bikaraktärerna och de fåniga prylarna – alla ersatta av en stenhård BatMan, en seriös historia och mindre fåniga (om än lika osannolika) prylar. Kort sagt: En lysande nytändning av en döende franchise, även om den i jämförelse med sin egen uppföljare såklart inte har en endaste liten chans!

SVT2, 22.10
Anger Management
 VARNING! Dave Buznik (Adam Sandler) döms, mer eller mindre rättvist, till “ilske-terapi” och hamnar hos terapeuten Buddy Rydell (Jack Nicholson), vars terapiform mer eller mindre liknar kaos. Den här filmen borde egentligen vara ganska rolig – men eftersom terapeuten själv filmen igenom verkar vara i behov av såväl intensiv psykvård, kombinerat med tvångströja och frontallobotomi, så går alla skämt om intet.

¤

27 april, onsdag

TV6, 21.00
The Incredible Hulk
 VARNING! Massor av schyssta effekter, men ingen som helst story som håller dem samman… Ingen… ALLS! Jag hoppas att alla de som spottade okvädningsord efter Ang Lee’s ‘Hulk’ och kallade den tråkig, inser att det här hade varit resultatet om alla de där usla karaktärsutvecklande scenerna tagits bort och ersatts av musklig CGI-action.

Kanal8, 21.00
Reign Over Me
 Charlie Fineman förlorade sin familj den 11e september, och oförmögen att bearbeta sorgen är han fast i en nedåtgående spiral. När han träffar sin gamla collegekompis, Alan Johnson, påbörjar han en sedan länge nödvändig sorgeprocess och återhämtningsperiod. Låter intressant, eller hur? Och ännu mer så när man läser att Charlie Fineman spelas av Adam Sandler!

¤

28 april, torsdag

SVT1, 21.00
Censuren – en thriller
Kulturspecial, om sveriges 100 år av filmcensur – dess uppgång och fall, så att säga. Censurerade bitar ur filmer utlovas, vilket ju borde locka – men oavsett vilket så lär denna entimmesspecialare vara intressant.

TV6, 21.00
Death Race
 Bilar, pumpade actionhjältar, elaka skurkar, våld och humor om vartannat, regisserat av filmvärldens egna slagpåse, Paul W.S. Anderson. Delar namn (men inte så mycket annat) med en b-film från 1975. Håller man förväntningarna på en resonabel nivå, så är den riktigt underhållande!

TV4+, 21.00
Göta Kanal 2: Kanalkampen
 VARNING! Vem som än tänkte tanken att göra en uppföljare, 25 år efter originalet, och ens våga HOPPAS på att den skulle fungera – borde få sparken…omedelbart!!! En ointressant sörja, utan vare sig själ eller hjärta!
En ännu mer oförklarlig tredje film kom ett par år efter denna.

Kanal9, 21.00
Dumb & Dumber
 Jim Carrey och Jeff Daniels är dummare än dum, med efterblivet utseende och idiotiskt beteende. Låter horribelt, jag vet – men det här är en sån där svårbedömd film som liksom ligger på 50/50 mellan hysteriskt rolig och vansinnigt pinsam. Halva filmen skrattar man hysteriskt, andra halvan sträcker man sig efter fjärrkontrollen för att byta kanal.

¤

29 april, fredag

SVT1, 21.00
Spy Game
 Spännande, snackig CIA/spion-thriller regisserad av Tony Scott, med Robert Redford och Brad Pitt i huvudrollerna.

TV4, 21.30
Mr.Woodcock
 En tidvis pinsam, men mestadels oväntat rolig film om en ung man som får veta att hans mamma ska gifta om sig – med den värsta möjliga man han kan tänka sig; hans tidigare gymnastiklärare, den horribla ungdomstorteraren Mr. Woodcock.
Seann William Scott är lysande som sonen tillika det tidigare tortyroffret, men Billy Bob Thornton stjäl hela showen som det osympatiska svinet, Jasper Woodcock.

Kanal5, 22.00
Girl, Interrupted
 Ett starkt drama om Susanna Kaysen (Winona Ryder) som mot sin vilja placeras på ett mentalsjukhus för kvinnor, där hon bland annat träffar sociopaten Lisa (Angelina Jolie – som vann en Oscar™ för bästa biroll).
Baserad på Susanna Kaysens bok om sina egna upplevelser under de 18 månader hon spenderade på ett mentalsjukhus på 60-talet.

TV6, 22.30
The Cave
 IMDb’s handlingbeskrivning lyder “Blodtörstiga varelser överfaller en grupp dykare som blir fast i underjordiska grottor” – vilket låter nästan exakt som Neil Marshalls ‘Descent’. Den KAN ju såklart vara riktigt usel, men hellre fria än fälla heter det ju.

Kanal9, 23.00
Dead Calm
 Rollistan är hela tolv namn lång, men det är verkligen att ta i. Det finns i grund och botten bara tre personer i denna film; Sam Neill, Nicole Kidman och Billy Zane. De två förstnämnda är ute på en saktfärdig romantisk segeltur, då de plockar upp en skeppsbruten man som påstår sig komma från en grundstött båt paret sett tidigare.
Nagelbitande spänning utlovas, och den är dessutom klaustrofobisk utan like – trots de stora öppna ytorna som havet erbjuder!

¤

30 april, lördag, Valborgsmässoafton

SVT2, 22.15
The Wrestler
 Ok, lyssna noga nu! Det här är ett prisvinnande drama man bara MÅSTE se, och här har man alltså chansen att se den på en kanal som INTE bryter för reklam och som dessutom har för vana att visa de flesta filmer i det tjusiga bredbildsformatet – så kallad “letterbox”.
Är det nu så att man inte har sett den tidigare så fungerar väldigt få saker som undanflykt för att inte passa på att göra det nu. –VÄLDIGT få saker!

TV4, 22.50
Jurassic Park III
 Utskälld, mestadels för det abrupta slutet (och där kan jag hålla med). Men med den kortare speltiden (90min) jämfört med de två tidigare filmerna (ca 120min/st) gör att det är full fart från början till slut!
OBS! Rekommenderas enbart för de som redan sett ‘The Wrestler’ på SVT2.

TV3, 23.00
Loaded Weapon 1
 Urfånig parodi på actionkomedier i allmänhet och Lethal Weapon-serien i synnerhet. Liksom tidigare nämnda ‘Dumb & Dumber’ är det 50/50 mellan riktigt dåliga skämt och några som är riktigt roliga, och de fyras av i sådan takt att det är svårt att ens hinna stänga av under de dåliga delarna innan en bättre del dyker upp. -Och låt inte 1’an i titeln luras, den ingår i parodin – det finns ingen tvåa.
OBS! Se ovanstående “OBS!”.

Kanal5, 00.05
Good Will Hunting
 Gus Van Sant’s prisbelönta drama om ett mattesnille som jobbar som städare på MIT. Avstamp för såväl Matt Damon och Ben Affleck (27 resp 25 år), som skrev manus, skådespelade….och vann en Oscar™.

TV6, 00.55
Christmas Vacation
 Precis hur rolig som helst, och givetvis sevärd, men varför i hela Hällefjorden TV6 fått för sig att visa en av julens roligaste filmer den 30’e april kommer jag aldrig förstå!

SVT1, 01.40
Once Upon a Time in Mexico
 Robert Rodriguez tredje och sista film om gitarrspelaren med en hämndlysten inställning och ett instrumentfodral fullt av vapen. Budgeten är större än den för ‘Desperado’, men det hjälper inte fullt ut – den är hur som helst intressant, actionfylld och svår att ignorera.

TV4, 02.40
Beavis and Butthead do America
 Mtv’s mesta hårdrockare, tecknade av Mike Judge, får sin egen långfilm – i vilken de vaknar upp en morgon bara för att inse att deras tv blivit stulen, och ger sig ut på en Amerikaomspännande resa för att återfå den! Ja, det ÄR omoget och ja, det ÄR billiga skämt – men mestadels är det så ohämmat kul att man helt enkelt inte kan låta bli att undslippa ett “uuh-huh-huh-huh-huh”.

¤

1 maj, söndag, Första Maj

TV4, 14.00
Sky High
 Tidvis extremt underhållande komedi om hur sonen till de förväntansfulla superhjältarna The Commander (Kurt Russell) och Jetstream (Kelly Preston) skickas till supehjälteskolan Sky High – men utan att ha utvecklat några egna superkrafter.
Urartar mot slutet, men fram tills dess är det kanon!
 -Viss varning utfärdas för att den KAN vara dubbad till svenska! *the horror*

TV3, 22.00
Cliffhanger
Stop! Or my mom will shoot
 VARNING! Jag vet inte riktigt hur trean tänkte när de beslutade att köra en DOUBLE FEATURE med två av Stallones riktiga fjärtbångar! Först den sopiga Renny Harlin-regisserade actionfilmen med den bedrägligt spännande inledningen. Och direkt efter det – en pinsam überflopp av monstruösa mått!
Bägge ovanstående filmer var flitigt nominerade/”belönade” vid respektive års Razzie Awards. ‘Cliffhanger’ var nominerad för Värsta Film och Manus samt Manliga- och Kvinnliga Biroll, medan ‘Stop! Or my mom will shoot’ vann för Värsta Skådespelare, Manus och Kvinnliga Biroll.

Kanal5, 03.30
Rebel Without a Cause
 En viktig film, inte bara ur ett rent dramaturgiskt perspektiv – utan även för att James Dean här, så tidigt som 1955, perfekt sätter fingret på den rebelliska tonåringen och dennes kamp för ett självständigt liv, med allt vad det innebär i frustrationer, föräldrauppror och motsättningar i samhällets alla nivåer.
 …Och Kanal5 pissar bort denna kultklassiker halv fyra på natten.

¤

2 maj, måndag

Kanal9, 21.00
Armageddon
 VARNING! Jerry Bruckheimer drar i Michael Bays trådar och vips har vi fått en actionpastisch där Bruce Willis och Ben Affleck räddar världen från undergång genom att leka tafatt på en asteroid… Budskapen löper längs linjen ‘kärleken övervinner allt’, ‘alla kan bli bättre människor’ och ‘USA är bäst’
 Rosor är röda, violer är blå – Det finns säkert nåt annat att titta på!

Advertisements

2 thoughts on “TV-blogg, 21april – 2maj

  1. The Cave är både usel och skitbra. Du får se och döma själv, har den på dvd och sett den oräkneliga gånger och blir nästan lika hoppig idag som första gången jag såg den. 🙂 I övrigt, både bra o dåliga filmer, som alltid, men orka sitta och titta på tv varje dag i två veckor? 😉

  2. Har varken sett “Michael” eller “Three Kings”. Kanske något inför långfredagen? 🙂

    “Göta Kanal” är ju alltid en sevärd klassiker. Jag minns inte riktigt om jag sett “The prestige” eller inte (???)

    Hursomhelst…..hemma hos er lider man ju aldrig brist på bra filmer att se;)

    Ses snaaaaart!

    Kraaaamis! 🙂 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s