Bra filmer efter man opererat sig…

Hyrde en bunt filmer igår, något som kändes lagom passande efter man genomgått en operation och helst bara vill sitta i soffan och inte göra något alls.

Antagligen inspirerad av kirurgiska ingrepp och min fortfarande blödande näsa blev det nästan uteslutande filmer med en hel del blod och våld.

Har ännu inte sett:
2008 års remake av George Romero’s Day of the dead (1985).
Resident Evil: Afterlife (2010), den fjärde filmen i serien.
Green Zone (2010), Paul ‘Bourne’ Greengrass regisserar Matt ‘Bourne’ Damon.

Har hittills sett:
Machete (2010)
Robert Rodriguez långfilm baserad på hans egen fejktrailer till Grindhouse-visningarna i USA. Var inte jätteimponerad av de två faktiska Grindhousefilmerna, ‘Planet Terror’ och ‘Death Proof’, och gillade verkligen inte den andra filmen (hittills) baserad på en av de där fejktrailerna – ‘Hobo with a shotgun’. Men ‘Machete’ tyckte jag faktiskt var ganska underhållande. Visst, den var papperstunn och dränkt i blod och våld, men underhållande i alla fall.
Och jag kan inte låta bli att tycka att det är kul med en riktigt våldsam b-film som inte bara ger Danny Trejo sin första huvudroll, utan som i biroller skryter med namn som Jeff Fahey, Michelle Rodriguez, Don Johnson, Jessica Alba, Robert DeNiro, Cheech Marin, Steven Seagal och Lindsey Lohan.

Tucker & Dale vs Evil (2010)
Hade inga större förhoppningar kring denna, eftersom jag trodde att den ganska roliga trailer jag sett faktiskt skulle vara bara precis just det – en rolig trailer. Men till min stora förvåning visade sig trailern vara en alldeles ypperlig representation för filmen den gjorde reklam för! (Om man sedan gillar den eller inte är såklart en fråga om tycke och smak, men upplysningsvis: gillar man nedanstående trailer så ÄR ‘Tucker & Dale vs Evil’ precis såhär bra!).

Advertisements

One thought on “Bra filmer efter man opererat sig…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.